esmaspäev, 27. veebruar 2012

Mulle meeldib aknalaual lamada
Siit on hea vaadata, mida keegi teeb
Eriti meeldib mulle vareseid jälgida
Õppisin täitsa ise uue triki...
...oskan väga hästi toolipadja paelu lahti harutada

laupäev, 25. veebruar 2012

Mul on täna sünnipäev!!!

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more
 Täna on mul sünnipäev. Juhhei! Sain 4-kuuseks. Olen juba päris suur ja tubli koer. Sünnipäevahommik algas pika jalutuskäiguga koos isaga. Merili tahtis küll ise minuga õue minna, kuid isal olid juba riided seljas. Pealegi oli mul kange pissihäda (tuppa ma ju enam ei tee). Pärast jalutamist sain ma kingituseks kondi ja maiustusi. Isa oli juba eile kirsikoogi küpsetanud ja kui teised pereliikmed kooki sõid, närisin mina tumba peal konti (tavaliselt ma nii teha ei tohi). Siis tegime Meriliga trikitrenni ja täna sain ma selgeks käskluse "räägi" (siis ma pean haugatama). Tubli trenni eest sain uusi maiuseid. Lõuna paiku läksime jälle pikale jalutuskäigule. Võtsime palli ka kaasa. Vahepeal põikasime ka sõber Aki poole ning hullasime ja möllasime metsas. Siis oli aeg koju minna. Koju jõudes olin niiii väsinud ning magasin nagu nott. Aga oli väga tore sünnipäev!



kolmapäev, 22. veebruar 2012

Sest, et olen lambakoer ja ma ei karda kedagi...

 Kui lambaid karjatada ei saa, kõlbab ka pehme lambanahk. Selle peal on hea möllata ja mõnuleda (närida ikka ka =)). 

pühapäev, 12. veebruar 2012

Õnneks on ilmad jälle veidi soojemaks läinud ja saame Shellyga rohkem õues olla. Täna nautisimegi koos pühapäeva ja harjutasime ka käsklust "koht". Nagu juuresolevatelt piltidelt näha, on see meil juba päris kenasti käpas. Treening käib käsikäes lõbusa pallimänguga (motiveerib rohkem kui maius =) ).

pühapäev, 5. veebruar 2012



Helkurid töötavad =)


Shellyl on uus vest, mida ta kannab külmemal ajal. Hiljem kui karv paksem ja pisike ise vastupidavam ta arvatavasti enam vesti ei vaja, aga see on juba hiljem. Shellyle endale vest meeldib, aga selle selga saamine on suur töö =).
Viimasel ajal oleme suunanud kogu jõu õues käimisesse ja tulemus on näha =). Shelly oskab õues käia ja natuke ka õue küsida. Õnnetusi juhtub ainult siis, kui eelmine õueskäik oli tükk aega tagasi või unustab Shelly õue küsimise ära. Ennast saan ma ka süüdistada, sest ma alati ei reageeri küsimise peale ja teist korda ta enam ei küsi...
  Muidu läheb Shellyl hästi. Ta kasvab tublisti ja ka õpib uusi asju. Trikkidest saime hiljuti selgeks 'kummarduse', mille üle olen eriti uhke, sest Shelly ei saanud sellest trikist alguses üldse aru ja oli väga segaduses. Millalgi hiljem teen ka video, kus pisikese 'kummardus' peal on.
  PS: Shellyt huvitab väga, mis ta õdedest-vennast saanud on ja kuidas neil läheb =)

neljapäev, 2. veebruar 2012

Shellyle meeldib oma mänguasju ja kõike muudki (kasvõi paberit) oma veekausis leotada. Veel meeldib talle hirmsasti veega mängida. Seda üritab ta teha salaja. Ja seetõttu kui põrand liiga märjaks saab, püüab ta oma  pahandused ise ära likvideerida (põrandat kuivatada) =)