reede, 6. jaanuar 2012

Mul on ikka väga hea meel, sest ma sain endale sellise armsa kutsika =). Pean küll hommikuti vara tõusma (kella 6-7 ajal) ja õue minema, aga peale õueskäiku väsib Shelly ära ja heidab mu lähedusse magama. Edasi magame me kella 9-10-ni.
 Shelly õpib kiiresti ja uued trikid on kiired tulema. Enamus aega kulub aga ikka mängule. Shelly on nii mänguhimuline, et kõik pereliikmed 'mängitatakse' tema poolt läbi ja ikka jääb energiat üle =). Ta on ka väga ilus koer, kõik kes teda näinud, ei ole kiitusega kitsid.
  Aina paremini lähevad ka õues potitamised. Õues tunneb ta end küllaltki hästi ja ei istu enam keset muru maha, ega keeldu edasi tulemast. Täna hakkas ta lausa inimeste häälte peale kõva häälega haukuma... Tavaliselt jookseb ta kohe rõõmsalt ligi ja tahab teada, kellega tegu.
 Võrdlesin üks päev Shelly kutsika pilte ja praegust kutsut. Erinevused on märgatavad (nina on veninud pikaks, karv on kohati heledam, aga seljalt tumedam, 'panda' silmad on kadunud ning muidugi on ta muutunud suuremaks ja palju kordi armsamaks ) =)
23-päevane Shelly
34-päevane Shelly
Peaaegu 10-nädalane Shelly

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar