pühapäev, 5. veebruar 2012

Viimasel ajal oleme suunanud kogu jõu õues käimisesse ja tulemus on näha =). Shelly oskab õues käia ja natuke ka õue küsida. Õnnetusi juhtub ainult siis, kui eelmine õueskäik oli tükk aega tagasi või unustab Shelly õue küsimise ära. Ennast saan ma ka süüdistada, sest ma alati ei reageeri küsimise peale ja teist korda ta enam ei küsi...
  Muidu läheb Shellyl hästi. Ta kasvab tublisti ja ka õpib uusi asju. Trikkidest saime hiljuti selgeks 'kummarduse', mille üle olen eriti uhke, sest Shelly ei saanud sellest trikist alguses üldse aru ja oli väga segaduses. Millalgi hiljem teen ka video, kus pisikese 'kummardus' peal on.
  PS: Shellyt huvitab väga, mis ta õdedest-vennast saanud on ja kuidas neil läheb =)

2 kommentaari:

  1. Shelly vend Larry elab Tallinnas Koplis. Tema perenaine kirjutab... "Larry kasvab mitte päevadega vaid tundidega.Larry sööb nüüd juba rohkem ja väljas oleme lume sees käinud, talle väga meeldib. Ta on üks väga rõõmus koeralaps ja haugub ka päris palju. ...saan varsti pilte saata" (ei ole veel)
    Õde Geisha elab Pärnus, käis juba kutsikatekoolis. Omanik kirjutab... " läheb kenasti - pikendame jalutuskäike, käime koolis, õpime, kosume, haugume ja teeme natukene pahandust."
    Teine õde Grace elab Jüris. Tema pildialbum https://picasaweb.google.com/103546460845736828590/ElbarsGoldenGrace
    Kolmas õde Getera - Ketu elab Tabasalus. Pilte ka veel ei ole.
    Kui Shelly tahab, ma kirjutan (e-mailile) õdede-venna omanikute e-mailid

    VastaKustuta