reede, 23. detsember 2011

Maailma armsaim koer

Magasin öösel Shelly kõrval. Ärkamised oli 1 ajal, kell 4 ja viimane oli kell 6. Ei nutnud ega midagi, ainult lakkus nägu. Kell 7 sai kuts süüa ja tükk aega rõõmustas ringi. Kui kedagi üle pika aja näeb on ta lihtsalt niiiii rõõmus, et saba liputab koera.
Õpetasin talle täna ka natuke istumist. Mitte kaua, ta väsis ruttu ära.
Täna lähme õue ka. Eile hoidsime teda toas, et ta liiga stressis ei oleks. Kuigi ma ei saa öelda, et ta oleks stressis olnud. Ta pigem oli lihtsalt unine ja uudishimulik, aga paha tal küll ei tundunud olevat.
Pätuga on juba lood natuke paremad. Jänks enam ei karda, aga ligi ka ei lähe. Vahepeal panevad ninad kokku, aga muidu küülik jookseb ja Shelly vaatab. Ta väsiski vaatamisest nii ära, et heitis põrandale pikali.
Üksi Shelly ei jää. Kui ta pessa panna ja ise ära minna on ta hetke pärast kõrval tagasi. Isegi kui me sõime, magas ta tooli kõrval. Ta ei nuru toitu, mis on mulle eriti meelepärane.
Iseloom on tal lausa super. Rõõmsameelne ja rahulik, armastab mängida ja ringi joosta. Kogu pere on temast vaimustatud =).
Ljudmila andis Shellyle kaasa armsa kaisukoera ja see on tal nüüd pesas ja talle meeldib selle peal magada. Ka praegu magab ta pesas ja vahepeal piilub, mida Pätu teeb.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar